Leagăn Dublu din lemn

Cod produs: SW-0289
5300 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Leagăn Dublu din lemn

Leagan  dublu din lemn SW-0289 pentru uz privat. Leagan oferă condiții se ajută la dezvoltarea fizică a copilului și dezvoltă  coordonarea mișcării. 

Material: produsul este realizat din lemn 80x80mm și prelucrat prin impregnare cu autoclavă. Balama pentru leagan este realizată din oțel zincat cu rulmenți oscilanți.

Material de vopsire: Pinotex Extreme auto-curățat sistem de protecție a lemnului (Olanda). Glazura de protecție ultra-puternică Pinotex Extreme protejează suprafețele din lemn de efect agresiv ale precipitațiilor și   ale radiațiilor ultraviolete, chiar și în condițiile climatice dure.  Elemente de fixare galvanizate. Legane sunt pe lanturi si turnat prin  injecție, reglabile pe inaltime.

Include: Structura din lemn pentru leagăn Dublu , 2 leagăne din plastic Standart 

https://playpark.md/ru/5493831/

     

Zona sigură:   5700 х 5200mm

Dimensiuni:    Lungime - 2700mm;    Lățime - 2200mm;     Înălțime - 2080mm


În sortimentul magazinuluiPlayPark, puteți ridica o varietate de leagăne. Toate leagănele poate fi atașate cu ușurință la structura de leagăn:  

https://playpark.md/ru/accesorii/legane-franghie-Inele-gimnastica/

Toate elementele din plastic sunt fabricate în Belgia. Avem,   de asemenea, si alte accesorii pentru Complexe de Joaca de la cei mai   importanți producători europeni: tobogane, scaune pentru leagăne,   cabluri de cățărat și multe altele.



Specificații principale
Model
𝐋𝐞𝐚𝐠𝐚𝐧 𝐃𝐮𝐛𝐥𝐮
Producator
PlayPark
Produse similare
Balansoar metalic THT-07 - 3m
Balansoar din lemn KBT
Balansoar cu spătar THT-02
Balansoar metalic THT-08 - 2,5m