Leagăn Dublu SA-05

Cod produs: SW-SA-05
20300 lei
Cantitatea
Garanție 24 luni

în Chișinău este
în Moldova este

Leagăn Dublu SA-05 

100% garantie de calitate !!! Executarea fabricii!

Leagan dublu SA-05 este conceput pentru uz comercial. Construcție întărită și durabilă al leagănului este potrivită pentru spații de joacă din grădinițe, școli, parcuri, curți cu trafic intens.

Material: țevile metalice (diametrul - 114mm, grosime a peretelui - 3mm) acoperite cu vopsea – pulbere și capace de plastic la toate conexiunile filetate. Rezistenta la produse abrazive, stabilizată împotriva UV-razelor. Toate conexiunile sunt acoperite cu capace speciale antivandal. Legane sunt pe lanturi si turnat prin injecție, reglabile pe inaltime. La instalare, produsul este betonat.

Sarcina maximă a unui utilizator:  95 kg

Include: Structura din metal pentru Leagan Dublu, un Leagan din plastic cu curea de siguranta pe lanturi, un Legan din tip Scaun plat din placaj 

https://playpark.md/ro/5815493/                          https://playpark.md/ro/5518599/

                                   

Zona sigură:   5000 х  4500mm

Dimensiuni:    Lungime - 3000mm;   Lățime - 1500mm;  Înălțime - 2200mm

În sortimentul magazinului PlayPark, puteți ridica o varietate de leagăne. Toate leagănele poate fi atașate cu ușurință la structura de leagăn:  

https://playpark.md/ru/accesorii/legane-franghie-Inele-gimnastica/

Toate elementele din plastic sunt fabricate în Belgia. Avem, de asemenea, si alte accesorii pentru Complexe de Joaca de la cei mai importanți producători europeni: tobogane, scaune pentru leagăne, cabluri de cățărat și multe altele.




Specificații principale
Model
𝐋𝐞𝐚𝐠𝐚𝐧 𝐃𝐮𝐛𝐥𝐮
Producator
PlayPark
Produse similare
new
Leagăn Dublu din lemn/oțel SA-01
Leagăn Dudlu PP-26
new
Balansoar Labirint THT-04
Leagăn Dublu SA-04