Panou catarare-alpinism 1250 х 625mm

2200 lei
Cantitatea
Garanție 12 luni

în Chișinău este
în Moldova este

Panou catarare-alpinism 1250 х 625mm

Pereții de catarare-alpinism modulari de la  PlayPark (perete de catarare, climbing wall) este un panou de 1250 x 625mmcare le va permite fanilor unui stil de viață sportiv să diversifice fitness acasă. Aceasta este distracția în familie pentru toate vârstele, de la începător la profesionist. Traseul de urcare poate fi simplu (un panou 1250 x 625mm) sau mai dificil (mai mult de un panou). Peretele de cățărare este ușor de extins și complicat. În orice moment puteți achiziționa panouri suplimentare cu pietre. Este posibil să se exerseze cu părinții (panourile și pietrele pot rezista până la 130kg).

Peretele de alpinism nu este doar divertisment, este un set de exerciții fizice care dezvoltă dexteritatea, flexibilitatea și orientarea în spațiu. Peretele de alpinism este aparat de exercițiu excelentă pentru întărirea articulațiilor.

Panourile sunt fixate cu ancore și șuruburi pe un perete portant, cum ar fi un perete de cărămidă sau beton. Setul include un complet de montare (șuruburi, dibluri).

Panourile de catarare pot fi conectate în orice ordine: unul lângă altul, unul în spatele celuilalt sau sub forma literelor Г sau L.

Peretele de catarare este realizat din placaj cu grosime de 15mm 

Dimensiunea unui panou este de 1250 x625mm

Peretele de cățărare nu poate fi instalat pe un perete de beton celular fără o întărire prealabilă!

PlayPark produce, de asemenea, pereți de cățărat conform schițelor clientului.





Specificații principale
Producator
PlayPark