Complex de joaca NEMO-1

Cod produs: РР-011
14900 lei
Cantitatea
Garanție 12 luni

în Chișinău este
în Moldova este

Complex de joacă NEMO-1

Complexele din lemn seria NEMO sunt universale, pot fi utilizate în interior și în aer liber!

Acestea sunt foarte populare pentru distracția activă a copiilor din grădinițe, hoteluri, cafenele, cabane de vară, cabane

Complexul de jocuri NEMO-1 va deveni un decor al oricărei camere pentru copii. Pentru a instala structura, veți avea nevoie de un teren de 3000x3500 mm. Puteți urca complexul pe perete de cățărat din lemn cu trei piese luminoase pentru perete de alpinism  și puteți coborî - pe tobogan plastic. 

Material: Complexul este realizat din lemn. Toate detaliile sunt lustruite cu atenție. Lemnul este tratat cu echipamente speciale de protecție. Rezistent la intemperii si UV. Toate conexiunile sunt acoperite cu capace speciale antivandal. Design modern, margini rotunjite. În timpul instalării, produsul nu este betonat!

Include: Casuta-mansardă cu acoperiș, Tobogan (H=0,6m), Perete de alpinism cu cârlige(5 piese), Mâner din plastic (2 buc), o alegere dintre unul dintre accesorii (Telescop, Clopot, Volan)


 Скат горки Toba HDPE-600   Набор ручек пластиковых        Детский Игровой Комплекс NEMO-1 Детский Игровой Комплекс NEMO-1 Детский Игровой Комплекс NEMO-1

Vârstă: 2-7 ani

Dimensiuni generale:  2800 x 1300 mm

Înălțime casei:            2000 mm

Înălțimea platformei:  600 mm

Suprafața necesară pentru instalare:    3800 x 3000 mm

Toate elementele din plastic sunt fabricate în BelgiaAvem, de asemenea, si alte accesorii pentru Complexe de Joacade la cei mai importanți producători europeni: tobogane, scaune pentru leagăne, cabluri de cățărat și multe altele.

Pentru a vizualiza galerie, accesați link-ul 👉 "PlayPark"



Specificații principale
Producator
PlayPark
Model
Pin, lemn
Produse similare
Teren de joaca FUNGO-3
Teren de joaca KIOSK
Complex de joaca NEMO-2
Teren de joaca DECKSWING