PANOU DE CATARARE PENTRU TOATA FAMILIA

Pereți de cățărat modulari de la compania PlayPark (perete de cățărat, perete pentru alpinism, wall climbing) - vor permite iubitorilor unui stil de viață sportiv să-și diversifice lumea obișnuită a fitness-ului acasă. Aceasta este distracție în familie pentru toate vârstele, de la începător la profesionist.
 
Traseul de urcare poate fi fie simplu (de la un panou) fie dificil (mai mult de un panou - un traseu mai dificil). Peretele de cățărat este ușor de extins - oricând puteți achiziționa panouri suplimentare cu pietre.
 
Fiind angajați împreună cu părinții (iar panourile și pietrele pot rezista până la 150 kg), alpinismul devine și mai interesant și mai interesant.

Peretele pentru alpinism este un set pentru alpinism de exerciții fizice care dezvoltă dexteritatea, flexibilitatea și orientarea în spațiu. Peretele de cățărat este o opțiune excelentă pentru dezvoltarea abilităților motorii, întărirea articulațiilor și a oaselor. Este, de asemenea, antrenament de anduranță și îmbunătățirea gândirii logice în luarea deciziilor importante.

Pereții de escaladă de la compania PlayPark vor permite atât adulților, cât și copiilor să exerseze pe ei: de la începător la profesionist. Concurează cu copiii tăi!

Avem opțiuni pentru panouri de cățărat pentru exterior și pentru interior.